Králíček Bing tričko Yummy tm. modré 104

Králíček Bing tričko Yummy tm. modré 104

Je nám líto. Tento produkt je momentálně vyprodaný.

Dětské tričko Králíček Bing s krátkým rukávem o velikosti 104. Chlapecké tričko je vyrobeno z materiálu, kterým je bavlna. Tričko z velké části zaplňuje barva modrá.

Velikost 104 / 3-4 roky
92 98 104 110 116 122
  • Produkt není určen k prodeji.
Produkt je legálně licencován a prodáván se souhlasem vlastníků licenčních práv.

Králíček Bing tričko Yummy tm. modré 104

Tričko s motivem Králíček Bing je dokonalým oblečením pro vaše malé milovníky tohoto oblíbeného animovaného seriálu. Toto tričko přináší úsměv na tváři každého dítěte, které miluje dobrodružství malého roztomilého králíčka a jeho přátel. Nabízíme velikost 104 (pro děti ve věku 3-4 roky / 99 - 104 cm), takže přesně zapadne do šatníku vašeho malého dítěte.

Toto krátký rukávové tričko je ideální pro teplé letní dny nebo pro vrstvení v chladnějším počasí. Jedná se o velmi univerzální kus oblečení, který lze snadno kombinovat s různými kousky garderoby. Barva modrá je ideální pro malé chlapce a snadno se hodí k jejich oblíbeným džínům nebo kraťasům.

Tričko Králíček Bing je vyrobeno z 100% bavlny, což zaručuje, že je velmi pohodlné a jemné na dotek. Materiál je 100% bavlna, což zaručuje vysokou kvalitu a dlouhou životnost produktu.

Tričko je navíc určeno pro chlapce, takže pokud hledáte ideální dárek pro malého milovníka Králíčka Binga, toto tričko je skvělou volbou. Určeno pro chlapce, kteří milují dobrodružství a zábavu, a kteří si rádi hrají v pohodlném a stylovém oblečení.

Závěrem bychom chtěli dodat, že toto Králíček Bing tričko Yummy tm. modré 104 je skvělým dárkem pro všechny malé fanoušky této populární animované série. Přineste radost a štěstí svým nejmenším s tímto úžasným tričkem!