Minecraft Studentský / sportovní batoh
Výprodej

Minecraft Studentský / sportovní batoh

Je nám líto. Tento produkt je momentálně vyprodaný.

Minecraft Studentský/sportovní batoh - zelená a šedá barva. Dvoukomorový s perforovanými kapsami na nápoje. Kvalitní materiál s polstrovanými popruhy.

Doplněk Batohy
  • Produkt není určen k prodeji.
Produkt je legálně licencován a prodáván se souhlasem vlastníků licenčních práv.

Minecraft Studentský / sportovní batoh

Minecraft Studentský / sportovní batoh je ideálním společníkem pro všechny malé nadšence Minecraftu, kteří se potřebují dostat do školy, na trénink nebo na výlety. Tento batoh kombinuje stylový design, praktické funkce a kvalitní provedení, čímž zaručuje maximální spokojenost vašich dětí.

Barva tohoto batohu je zelená s šedými akcenty, což mu dodává svěžest a dynamiku. Navíc je vyrobený z 100% polyesteru, což znamená, že je trvanlivý a odolný vůči každodennímu používání.

Batoh je dvoukomorový, což umožňuje efektivní uspořádání školních pomůcek nebo sportovního vybavení. Boční perforované kapsy na nápoje jsou praktickým řešením pro snadný přístup k pití i během pohybu.

S rozměry 40 x 30 x 13 cm, tento batoh pojme i formát A4, takže se do něj bez problémů vejde vše potřebné. Kvalitní materiál a polstrované popruhy zajišťují pohodlné nošení a dlouhou životnost batohu.

Nejenže tento batoh splní všechny potřeby vašich dětí, ale také zaručí, že budou vždy styloví a připravení na všechna dobrodružství. Dejte jim Minecraft Studentský / sportovní batoh a přiveďte do jejich života trochu zábavy a praktičnosti.