Minecraft tričko TNT červené 134

Minecraft tričko TNT červené 134

Je nám líto. Tento produkt je momentálně vyprodaný.

Dětské tričko Minecraft s dlouhým rukávem o velikosti 134. Chlapecké tričko je vyrobeno z materiálu, kterým je bavlna. Na celkovém designu se podílí červená barva.

Velikost 134 / 8-9 let
116 128 134 140 152
  • Produkt není určen k prodeji.
Produkt je legálně licencován a prodáván se souhlasem vlastníků licenčních práv.

Minecraft tričko TNT červené 134

Minecraft tričko TNT červené ve velikosti 134 je jedinečným kouskem pro malé dobrodruhy ve věku 8-9 let a výšce mezi 129 a 134 cm. Toto tričko je skvělým způsobem, jak udělat radost vašim dětem, zejména těm, kteří jsou nadšení pro svět Minecraftu.

S jasnou a výraznou červenou barvou a ikonickým motivem TNT na přední straně tohoto trička si vaše dítě může projevit lásku k této populární hře.

Tričko je vyrobeno z 100% bavlny, což zaručuje pohodlí a příjemný pocit při nošení. Je vhodné pro chlapce i dívky a je navrženo s dlouhým rukávem, což je ideální na chladnější dny.

Koupě tohoto trička je nejen radostným zážitkem pro vaše dítě, ale také skvělým způsobem, jak ho podpořit v jeho zájmu o Minecraft.

Udělejte svým malým dobrodruhům radost tím, že jim zakoupíte toto úžasné Minecraft tričko TNT červené ve velikosti 134 a dopřejte jim styl a pohodlí, které si zaslouží.