Minecraft tričko Dark modré vel. 128

Minecraft tričko Dark modré vel. 128

Je nám líto. Tento produkt je momentálně vyprodaný.

Dětské tričko Minecraft s dlouhým rukávem o velikosti 128. Chlapecké tričko je vyrobeno z materiálu, kterým je bavlna. Na celkovém designu se podílí modrá barva.

Velikost 128 / 7-8 let
116 128 134 140 152
  • Produkt není určen k prodeji.
Produkt je legálně licencován a prodáván se souhlasem vlastníků licenčních práv.

Minecraft tričko Dark modré vel. 128

Minecraft tričko Dark modré ve velikosti 128 je skvělým způsobem, jak udělat vaše malé dobrodruhy šťastnými. Toto tričko je stylové, pohodlné a dokonale vhodné pro všechny, kdo milují Minecraft.

S dlouhým rukávem je ideálním doplňkem pro chladnější dny nebo večery, kdy vaše dítě může snít o svých Minecraft dobrodružstvích. Velikost 128 je určena pro chlapce ve věku 7-8 let, kteří měří mezi 123 a 128 cm.

Barva tohoto trička je modrá, což je oblíbená volba mezi dětmi i rodiči. Materiál trička je vyroben z 100% bavlny, což zajišťuje, že je měkké na dotek a pohodlné na nošení, a to i pro ty nejaktivnější malé hráče.

Toto tričko je určeno pro chlapce, kteří jsou nadšení z Minecraft a chtějí svou vášeň pro tento herní svět sdílet se světem. Minecraft tričko Dark modré vel. 128 je skvělým dárkem pro vaše děti, který je nejen potěší, ale také udělá šťastnými. Tak proč čekat? Kupte jim toto tričko ještě dnes a udělejte je šťastnými!