Brawl Stars školní batoh
Výprodej

Brawl Stars školní batoh

1 199 Kč s DPH
990,91 Kč bez DPH

Přineste úsměv na tváře vašich nejmenších s Brawl Stars školním batohem. Vesele červená a modrá barva pro chlapce i dívky. Lehký, prostorný a pohodlný. Ergonomický design, reflexní prvky a síťové kapsy na pití.

Doplněk Batohy školní
  •  Poslední kus
Produkt je legálně licencován a prodáván se souhlasem vlastníků licenčních práv.
Dostupné i na prodejně za stejnou cenu.
Ještě dnes do 15:00 hod. předáme dopravci.
Balíkovna 49,- Kč
Zásilkovna 89,- Kč
Česká pošta 99,- Kč


Dovoz: Polsko
Materiál: 100% polyester
Barva: červená, modrá
Určení: pro chlapce i dívky

Anatomicky tvarovaná školní taška

Ergonomicky tvarovaná zádová část

Popruhy jsou z měkkého, prodyšného materiálu

Tři místa nastavení sklonu popruhů

Vyztužené dno s plastovými nožičkami na spodní části

Velký úložný prostor

Boční síťové kapsy na nápoje,

reflexní prvky

Rozměr: 39 × 30 × 17 cm

Váha jen 1,1kg

Materiál: polyester 300D x 300D

Brawl Stars školní batoh

Učiňte školní dny pro vaše nejmenší ještě radostnější s naším Brawl Stars školním batohem. Jeho veselá červená a modrá barva oslní nejen chlapce, ale i dívky, kteří si oblíbí jeho stylový vzhled. Vyrobený z kvalitního 100% polyesteru je zárukou dlouhé životnosti, ať už se vaše děti vydají kamkoliv.

Tento batoh nejenže vypadá skvěle, ale také poskytuje maximální pohodlí. Anatomicky tvarovaná školní taška a ergonomicky tvarovaná zádová část zajišťují pohodlné nošení i při dlouhých dnech. Popruhy z měkkého a prodyšného materiálu s třemi místy nastavení sklonu dodávají optimální oporu a komfort.

Uzavírání na zip udržuje všechny školní potřeby v bezpečí a po ruce. Vyztužené dno s plastovými nožičkami zajišťuje stabilitu i při plném naložení. Velký úložný prostor umožní bez problémů uložit všechny učebnice a sešity. Boční síťové kapsy na nápoje jsou praktickým detailém pro udržení osvěžení během dne. Reflexní prvky na batohu zvýší bezpečnost při školní cestě.

S rozměrem 39 × 30 × 17 cm a nízkou vahou pouhých 1,1 kg, je tento batoh ideální pro školáky všech věkových kategorií. Materiál polyester 300D x 300D nejen zajišťuje kvalitu, ale také odolnost proti opotřebení.

Nenechte si ujít příležitost poskytnout vašim dětem radostné a pohodlné školní dny s naším Brawl Stars školním batohem. Zpříjemněte jejich cestu do školy praktickým, stylovým a pohodlným společníkem!