Minecraft zimní čepice 54

Minecraft zimní čepice 54

Je nám líto. Tento produkt je momentálně vyprodaný.

Dětská čepice Minecraft o velikosti 54. Chlapecká čepice je vyrobena z materiálu, kterým je polyester a akryl. Převládající barva čepice je černá a zelená.

Velikost 54 / 4-6 let
54 56
  • Produkt není určen k prodeji.
Produkt je legálně licencován a prodáván se souhlasem vlastníků licenčních práv.

Minecraft zimní čepice 54

Minecraft zimní čepice ve velikosti 54 je skvělým doplňkem pro vaše malé dobrodruhy, kteří milují hru Minecraft. Tato stylová a pohodlná čepice je navržena speciálně pro děti ve věku 4-6 let a bude je hřát a potěšit během chladných zimních dnů.

S kombinací černé a zelené barvy přináší tato čepice kouzlo herního světa Minecraft do reálného života. Je vyrobena z kvalitního materiálu, který vnější část zahrnuje 100% polyester a vnitřní 100% akryl. Tento materiál nejenže zaručuje odolnost a trvanlivost, ale také zajišťuje příjemný pocit na dotyk. Pružná konstrukce čepice umožňuje, aby perfektně padla na každý tvar hlavy, a to i během rychlých pohybů.

Minecraft zimní čepice je nejen praktickým způsobem, jak udržet vaše dítě teplé, ale také skvělým způsobem, jak jim vyjádřit svou lásku k oblíbené hře. Děti budou nadšené, když budou moci nosit čepici se známým motivem Minecraftu. Ať už jdou na školu nebo ven na zimní dobrodružství, tato čepice bude spolehlivým společníkem.

Minecraft zimní čepice ve velikosti 54 je perfektním dárkem pro všechny malé hráče, kteří chtějí svou vášeň pro Minecraft projevit i ve svém stylu. Dopřejte svým dětem pohodlnou a stylovou ochranu před zimními teplotami s touto úžasnou čepicí.