Minecraft zimní čepice 56

Minecraft zimní čepice 56

Je nám líto. Tento produkt je momentálně vyprodaný.

Dětská čepice Minecraft o velikosti 56. Chlapecká čepice je vyrobena z materiálu, kterým je polyester a akryl. Převládající barva čepice je černá a zelená.

Velikost 56 / nad 5 let
54 56
  • Produkt není určen k prodeji.
Produkt je legálně licencován a prodáván se souhlasem vlastníků licenčních práv.

Minecraft zimní čepice 56

Minecraft zimní čepice ve velikosti 56 je nezbytným doplňkem pro všechny malé nadšence hry Minecraft. Tato úžasná čepice je navržena pro děti starší 5 let a poskytne jim teplo a styl během zimních dnů.

S kombinací elegantní černé a svěží zelené barvy přináší tato čepice do reálného světa atmosféru oblíbené hry Minecraft. Je vyrobena z vysoce kvalitního materiálu, který vnější část zahrnuje 100% polyester a vnitřní 100% akryl. Díky tomu je čepice nejen trvanlivá, ale také příjemná na dotyk a poskytuje optimální tepelnou izolaci.

Pružný materiál a precizní provedení čepice zajišťují skvělé padnutí na hlavu a pohodlí i během aktivit. Děti si oblíbí nejen praktický charakter této čepice, ale i design inspirovaný herním světem Minecraft. Minecraft zimní čepice ve velikosti 56 je skvělým dárkem pro všechny malé hráče, kteří chtějí vyjádřit svou vášeň i během chladných dnů.

Nezáleží, zda se vaše děti vydávají na dobrodružství venku, do školy nebo na procházku, tato čepice je ideálním společníkem. Udrží je v teple a stylu, zatímco si užívají své oblíbené aktivity. Minecraft zimní čepice ve velikosti 56 je skvělým způsobem, jak udělat radost malým nadšencům a přinést do jejich života kousek herní magie.