Minecraft zimní čepice 54

Minecraft zimní čepice 54

Je nám líto. Tento produkt je momentálně vyprodaný.

Dětská čepice Minecraft o velikosti 54. Chlapecká čepice je vyrobena z materiálu, kterým je polyester a akryl. Převládající barva čepice je zelená.

Velikost 54 / 4-6 let
54 56
  • Produkt není určen k prodeji.
Produkt je legálně licencován a prodáván se souhlasem vlastníků licenčních práv.

Minecraft zimní čepice 54

Minecraft zimní čepice ve velikosti 54 je tím nejlepším způsobem, jak udělat radost malým nadšencům do světa Minecraftu. Tato úžasná zimní čepice je navržena tak, aby perfektně padla dětem ve věku 4-6 let. Pokud chcete potěšit své malé milovníky hry Minecraft a zároveň jim zajistit teplo a komfort během zimních dní, pak je tato čepice tou správnou volbou.

Svěží zelená barva čepice ihned přitáhne pozornost a dodá dětskému outfitu stylový nádech. Vnější část čepice je vyrobena z kvalitního materiálu z 100% polyesteru a vnitřní z 100% akrylu, což zajišťuje nejen dlouhou životnost, ale také pohodlný pocit na hlavě. Díky pružnému a elastickému materiálu se čepice dokonale přizpůsobí tvaru hlavy, což zaručuje maximální pohodlí.

Tato Minecraft zimní čepice je ideálním dárkem pro chlapce, kteří jsou zapálení pro hru Minecraft a chtějí svou vášeň pro tuto oblíbenou hru ukázat i ve svém oblečení. Během chladných zimních dní bude tato čepice spolehlivým společníkem, který ochrání hlavičku vašich malých hráčů před mrazem a větrem. Dejte svým malým nadšencům tu nejlepší péči s Minecraft zimní čepicí ve velikosti 54.