Králíček Bing pyžamo modro červené 98

Králíček Bing pyžamo modro červené 98

Je nám líto. Tento produkt je momentálně vyprodaný.

Pohodlné dětské pyžamo Králíček Bing s dlouhým rukávem a kalhoty o velikosti 98. Chlapecké pyžamo je vyrobeno z materiálu, kterým je bavlna. Převládající barva pyžama je červená a modrá.

Velikost 98 / 2-3 roky
92 98 104 110 116
  • Produkt není určen k prodeji.
Produkt je legálně licencován a prodáván se souhlasem vlastníků licenčních práv.

Králíček Bing pyžamo modro červené 98

Králíček Bing pyžamo v modro-červeném provedení ve velikosti 98 je skvělým dárkem pro vaše malé dobrodruhy ve věku 2-3 roky. Toto pyžamo s dlouhým rukávem nabízí maximální pohodlí a radost, jak pro děti, tak i pro rodiče.

Vyrobeno z 100% bavlny, toto pyžamo je měkké, příjemné na dotek a prodyšné. Vaše děti budou mít dokonalý spánek a budou se cítit pohodlně během celé noci.

Jasně červeno-modrá barva připomíná postavu Králíčka Binga, což dělá toto pyžamo nejen pohodlným, ale také stylovým. Vaše děti budou milovat nosit svého oblíbeného králíčka s sebou do světa snů.

Velikost 98 je vhodná pro děti o výšce 93-98 cm, což znamená, že pyžamo bude dokonale sedět a poskytne jim dostatek místa pro pohyb a hrátky.

Nakupte toto krásné pyžamo ještě dnes a udělejte svým malým šampionům nezapomenutelný dárek, který jim bude dělat radost večer po večeru.