Králíček Bing pyžamo modro červené 92

Králíček Bing pyžamo modro červené 92

Je nám líto. Tento produkt je momentálně vyprodaný.

Pohodlné dětské pyžamo Králíček Bing s dlouhým rukávem a kalhoty o velikosti 92. Chlapecké pyžamo je vyrobeno z materiálu, kterým je bavlna. Převládající barva pyžama je červená a modrá.

Velikost 92 / 18-24 měsíců
92 98 104 110 116
  • Produkt není určen k prodeji.
Produkt je legálně licencován a prodáván se souhlasem vlastníků licenčních práv.

Králíček Bing pyžamo modro červené 92

Králíček Bing pyžamo v modro-červeném provedení ve velikosti 92 je úžasným dárkem pro vaše malé šťastné hvězdičky ve věku 18-24 měsíců. Toto pyžamo s dlouhým rukávem je plné radosti a pohodlí, které ocení nejenom děti, ale i rodiče.

Vyrobeno z 100% bavlny, toto pyžamo je nejen měkké a příjemné na dotek, ale také prodyšné a vhodné pro pohodlný spánek vašich nejmenších.

Jasné červeno-modré barvy připomínají postavičku Králíčka Binga, který je oblíbeným kamarádem dětí. Tohle pyžamo je skvělým způsobem, jak přinést jejich oblíbenou postavičku blíž k nim.

Velikost 92 je určena pro děti o výšce 87-92 cm, což znamená, že pyžamo bude perfektně sedět a poskytne vašim dětem maximální pohodlí.

Nakupte toto roztomilé pyžamo ještě dnes a udělejte svým malým dobrodruhům nezapomenutelný dárek, který je potěší až do časného rána.