Králíček Bing pyžamo modro šedé 92

Králíček Bing pyžamo modro šedé 92

Je nám líto. Tento produkt je momentálně vyprodaný.

Pohodlné dětské pyžamo Králíček Bing s dlouhým rukávem a kalhoty o velikosti 92. Chlapecké pyžamo je vyrobeno z materiálu, kterým je bavlna a viskóza. Převládající barva pyžama je modrá a šedá.

Velikost 92 / 18-24 měsíců
92 98 104 110 116
  • Produkt není určen k prodeji.
Produkt je legálně licencován a prodáván se souhlasem vlastníků licenčních práv.

Králíček Bing pyžamo modro šedé 92

Králíček Bing pyžamo v modro-šedém provedení ve velikosti 92 je dokonalým způsobem, jak udělat vašim malým dobrodruhům radost. Toto pohodlné pyžamo s dlouhým rukávem je navrženo s důrazem na pohodlí a stylový vzhled.

Pyžamo je vyrobeno z vysoce kvalitních materiálů, včetně 98% bavlny a 2% viskózy, což zajišťuje, že je měkké na dotek a zároveň prodyšné. Vaše děti budou spát pohodlně a v teple, bez pocitu svírání nebo nepohodlí.

Toto pyžamo má velikost 92, což je ideální pro děti ve věku 18-24 měsíců o výšce 87-92 cm. Díky svému volnému střihu a pohodlnému materiálu je to skvělá volba pro klidný spánek vašich malých dobrodruhů.

Barva pyžama je modro-šedá, což je nejen stylová kombinace, ale také připomíná oblíbenou postavičku Králíčka Binga.

Učiňte svým dětem radost tím, že jim zakoupíte toto pohodlné a stylové Králíček Bing pyžamo. Budou milovat možnost nosit svou oblíbenou postavu do postele. Objednejte ještě dnes a udělejte svým malým dobrodruhům nezapomenutelný dárek!