Králíček Bing pyžamo modro šedé 98

Králíček Bing pyžamo modro šedé 98

Je nám líto. Tento produkt je momentálně vyprodaný.

Pohodlné dětské pyžamo Králíček Bing s dlouhým rukávem a kalhoty o velikosti 98. Chlapecké pyžamo je vyrobeno z materiálu, kterým je bavlna a viskóza. Převládající barva pyžama je modrá a šedá.

Velikost 98 / 2-3 roky
92 98 104 110 116
  • Produkt není určen k prodeji.
Produkt je legálně licencován a prodáván se souhlasem vlastníků licenčních práv.

Králíček Bing pyžamo modro šedé 98

Králíček Bing pyžamo v modro-šedém provedení a velikosti 98 je ideální volbou pro vaše malé dobrodruhy ve věku 2-3 let s výškou 93-98 cm. Toto pyžamo zaručuje, že vaše děti budou spát pohodlně a teplé během celé noci.

Toto pyžamo je vyrobeno z vysoce kvalitních materiálů, včetně 98% bavlny a 2% viskózy, což zajišťuje pohodlný a prodyšný spánek. Materiál je šetrný k pokožce dětí a zároveň odolný, což z něj činí ideální volbu pro noční dobrodružství.

Modro-šedá barva pyžama je moderní a stylová, přesně tak, jak ji Králíček Bing má rád. Vaše děti si zamilují tuto barvu a budou si pyžamo chtít oblékat každý večer.

Dlouhé rukávy pyžama poskytují dostatečnou ochranu proti chladu, a proto je ideální pro noční spánek během chladnějších měsíců.

Udělejte svým malým dobrodruhům radost tím, že jim zakoupíte toto úžasné Králíček Bing pyžamo. Objednejte si ho ještě dnes a připravte svým dětem pohodlný a stylový spánek!