Králíček Bing pyžamo modro šedé 110

Králíček Bing pyžamo modro šedé 110

Je nám líto. Tento produkt je momentálně vyprodaný.

Pohodlné dětské pyžamo Králíček Bing s dlouhým rukávem a kalhoty o velikosti 110. Chlapecké pyžamo je vyrobeno z materiálu, kterým je bavlna a viskóza. Převládající barva pyžama je modrá a šedá.

Velikost 110 / 4-5 let
92 98 104 110 116
  • Produkt není určen k prodeji.
Produkt je legálně licencován a prodáván se souhlasem vlastníků licenčních práv.

Králíček Bing pyžamo modro šedé 110

Králíček Bing pyžamo v modro-šedém provedení a velikosti 110 je tou správnou volbou pro vaše malé dobrodruhy ve věku 4-5 let s výškou 105-111 cm. Toto pyžamo zajišťuje, že vaše děti budou mít pohodlný a teplý spánek po celou noc.

Toto pyžamo je vyrobeno z vysokokvalitních materiálů, včetně 98% bavlny a 2% viskózy, což zaručuje pohodlný a prodyšný spánek. Materiál je jemný k pokožce vašich dětí a zároveň odolný, takže vydrží mnoho nocí dobrodružství.

Modro-šedá barva pyžama je moderní a stylová, přesně tak, jak ji Králíček Bing má rád. Vaše děti si tuto barvu oblíbí a budou se těšit, až si pyžamo obléknou každý večer.

Dlouhé rukávy tohoto pyžama poskytují dostatečnou ochranu proti chladu, což ho činí ideální volbou pro noční spánek během chladnějších měsíců.

Učiňte svým malým dobrodruhům radost tím, že jim zakoupíte toto úžasné Králíček Bing pyžamo. Objednejte si ho ještě dnes a dopřejte svým dětem pohodlný a stylový spánek!