Brawl Stars školní batoh
Výprodej

Brawl Stars školní batoh

Je nám líto. Tento produkt je momentálně vyprodaný.

Překrásný Brawl Stars školní batoh v zelené a modré barvě. Vyroben z kvalitního 100% polyesteru. Skvělý pro chlapce i dívky na 1. stupni ZŠ. S inovativním Ergo Back panelem pro pohodlné nošení, odlehčujícím zádům. Reflexní prvky a perforované kapsy.

Doplněk Batohy školní
  • Produkt není určen k prodeji.
Produkt je legálně licencován a prodáván se souhlasem vlastníků licenčních práv.

Brawl Stars školní batoh

Rádi bychom vám představili náš úžasný Brawl Stars školní batoh, který bude zaručeně tím nejlepším společníkem pro vaše děti na cestě do školy. Tento batoh je navržen s ohledem na pohodlí a funkčnost, což ho činí ideální volbou pro chlapce i dívky na 1. stupni základní školy.

Batoh je laděn do krásných odstínů zelené a modré, které jsou oblíbené nejen mezi dětmi, ale také mezi rodiči. Barva je zelená, modrá a dodává batohu moderní a hravý vzhled. Navíc je vyroben z kvalitního 100% polyesteru, což zaručuje trvanlivost a snadnou údržbu.

Váš malý školák si bude zamilovat inovativní panel Ergo Back, který je součástí tohoto kompaktního školního batohu. Tento panel nejenže vypadá skvěle, ale také dokonale odlehčuje zádům díky své ergonomické konstrukci. To znamená, že vaše dítě bude moci nosit své učebnice a potřeby do školy s lehkostí a pohodlím.

Jsme si vědomi, jak důležitá je bezpečnost vašich dětí. Proto je tento batoh vybaven reflexními prvky, které zvýší viditelnost vašich malých školáků ve špatných světelných podmínkách. Díky tomu budete mít klidnou mysl, když se vaše děti budou pohybovat venku.

Tento Brawl Stars školní batoh je plný praktických prvků, jako jsou boční perforované kapsy na nápoje, které umožní vašim dětem snadný přístup k pití během dne. Rozměry tohoto batohu jsou 39x28x15 cm, což je ideální velikost pro školní potřeby. S objemem 20 L a hmotností pouhých 680 g, je tento batoh dostatečně prostorný, ale zároveň lehký na nošení.

Batoh je vyroben z kvalitního polyesteru, konkrétně 600D x 600D, což zajišťuje jeho trvanlivost a odolnost vůči každodennímu opotřebení. Polstrované popruhy i záda dávají vašim dětem komfortní pocit během nošení batohu, ať už je plný učebnic nebo oblíbených hraček.

Nenechte si ujít tuto skvělou příležitost pořídit vašim dětem ten nejlepší školní batoh, který jim zpříjemní cestu do školy a bude je doprovázet na jejich dobrodružstvích!

Podobné produkty

Brawl Stars školní batoh

Brawl Stars školní batoh

1 199 Kč
Poslední kus
 Batohy školní