Minecraft papuče Borys B8 vel. 30

Minecraft papuče Borys B8 vel. 30

Je nám líto. Tento produkt je momentálně vyprodaný.

Minecraft papuče Borys B8, velikost 30. Černá, žlutá a zelená barva. Kvalitní textilie, kožená stélka, ohebná podešev. Skvělý dárek pro malé chlapce!

Velikost 30 / 6 let
28 29 30 31 32 33 34 35
  • Produkt není určen k prodeji.
Produkt je legálně licencován a prodáván se souhlasem vlastníků licenčních práv.

Minecraft papuče Borys B8 vel. 30

Překvapte svého malého dobrodruha stylovými a pohodlnými Minecraft Papučemi Borys B8 ve velikosti 30 (6 let). Tyto bačkory jsou nejen praktické, ale také trendy doplňkem, který zaručí radost a pohodlí při každém kroku.

S nápaditou kombinací černé, žluté a zelené barvy jsou tyto papuče okamžitě viditelné a zajímavé pro malé i velké fanoušky Minecraftu. Materiál z 100% textilie je nejen měkký a příjemný na nohou, ale také zajišťuje odolnost a dlouhodobou spokojenost.

Navrženy pro chlapce, kteří milují dobrodružství, papuče Borys B8 nabízejí maximální pohodlí díky vkládací kožené stélce a ohebné podešvi. Díky praktickému suchému zipu se snadno obouvají i vyzouvají, což je skvělé pro ranní i večerní rutinu.

Tato obuv nejenže dodává chlapcům sebevědomí, ale také jim dává možnost vyjádřit svůj styl. Minecraft Papuče Borys B8 jsou nejenom spolehlivým doplňkem, ale také dárečkem, který zaručeně potěší. Přineste radost svým nejmenším a udělejte jejich den ještě krásnějším!