Minecraft papuče Borys B8 vel. 33

Minecraft papuče Borys B8 vel. 33

Je nám líto. Tento produkt je momentálně vyprodaný.

Minecraft papuče Borys B8, velikost 33. Černá, žlutá a zelená barva. Kvalitní textilie, kožená stélka, ohebná podešev. Skvělý dárek pro malé chlapce!

Velikost 33 / 7,5 let
28 29 30 31 32 33 34 35
  • Produkt není určen k prodeji.
Produkt je legálně licencován a prodáván se souhlasem vlastníků licenčních práv.

Minecraft papuče Borys B8 vel. 33

Minecraft Papuče Borys B8 ve velikosti 33 (7,5 let) jsou dokonalým spojením stylu a pohodlí pro malé dobrodruhy. Tyto bačkory v černé, žluté a zelené barvě jsou vynikajícím způsobem, jak udělat každý krok zábavným a pohodlným.

Vyrobeny z 100% textilie, tyto papuče nabízejí nejen pohodlí, ale i vzrušující vizuální zážitek pro vaše děti. S vkládací koženou stélkou a ohebnou podešví jsou ideální pro každodenní nošení i hraní, zajišťujíce podporu a pohodlí nohám.

Určeno pro chlapce ve věku 7,5 let, tyto papuče jsou skvělým dárkem, který potěší každého malého fanouška Minecraft světa. S suchým zipem jsou snadno obuvatelné a ideální pro každý den, ať už jde o školu, hraní nebo výlety.

Minecraft Papuče Borys B8 jsou nejen praktické, ale také výrazem lásky k oblíbené hře. Udělejte radost svým dětem tím, že jim nabídnete tyto skvělé papuče, které kombinují styl, pohodlí a zábavu. Zajistěte jim nezapomenutelné kroky plné radosti a pohodlí!