Minecraft pyžamo Creeper a TNT 134

Minecraft pyžamo Creeper a TNT 134

Je nám líto. Tento produkt je momentálně vyprodaný.

Pohodlné dětské pyžamo Minecraft s krátkým rukávem a kraťasy o velikosti 134. Chlapecké pyžamo je vyrobeno z materiálu, kterým je bavlna. Převládající barva pyžama je modrá a šedá.

Velikost 134 / 8-9 let
116 128 134 140 152
  • Produkt není určen k prodeji.
Produkt je legálně licencován a prodáván se souhlasem vlastníků licenčních práv.

Minecraft pyžamo Creeper a TNT 134

Minecraft pyžamo Creeper a TNT ve velikosti 134 je perfektním doplňkem pro všechny malé nadšence do světa Minecraftu ve věku 8-9 let a výškou 129 - 134 cm. Toto pyžamo s krátkými rukávy a kraťasy nejenže přináší pohodlí během spánku, ale také unikátní design, který potěší každého malého hráče.

Složení z 100% bavlny zajistí, že vaše dítě bude mít příjemný pocit na pokožce a pohodlně se v něm vyspí. Modro-šedá barva pyžama odkazuje na ikonické Creeper a TNT prvky z Minecraftu, což udělá z každého spaní dobrodružství.

Toto pyžamo je určeno pro chlapce a pro všechny, kdo si chtějí do spánku přinést kousek oblíbeného herního světa. S jeho pohodlným střihem a kvalitním materiálem se vaše dítě bude cítit příjemně a odpočatě, zatímco jeho vzhled potěší všechny fanoušky Minecraftu.

Přineste do svého domova zábavu i při spaní s Minecraft pyžamem Creeper a TNT 134. Nechte své malé dobrodruhy prozkoumávat svět Minecraftu i ve snu a dopřejte jim nejen kvalitní spánek, ale i radost z originálního designu tohoto pyžama.