Tlapková patrola plastová láhev s vysouvacím brčkem
Výprodej

Tlapková patrola plastová láhev s vysouvacím brčkem

89 Kč s DPH
73,55 Kč bez DPH

Tlapková patrola plastová láhev s vysouvacím brčkem je skvělým dárkem pro všechny malé fanoušky této oblíbené pohádky. Láhev je vyrobena z odolného plastu a je BPA-free, takže je bezpečná pro děti. Má objem 410 ml a je vhodná pro chlapce i dívky.

Doplněk Láhve
  •  Poslední 2 kusy
Produkt je legálně licencován a prodáván se souhlasem vlastníků licenčních práv.
Dostupné i na prodejně za stejnou cenu.
Hned zítra do 15:00 hod. předáme dopravci.
Balíkovna 49,- Kč
Zásilkovna 89,- Kč
Česká pošta 99,- Kč


Dovoz: Španělsko
Materiál: 100% plast
Barva: žlutá, modrá
Určení: pro chlapce i dívky
Údržba:

Objem: 410 ml

Rozměry: 17,8 x 7,4 x 6,4 cm

Šroubovací uzávěr

Tlapková patrola plastová láhev s vysouvacím brčkem

Představujeme vám plastovou láhev s vysouvacím brčkem Tlapková patrola – ideální společník pro malé dobrodruhy, kteří milují dobrodružství se svými oblíbenými postavičkami! Tato laskavě navržená láhev se stane skvělým společníkem vašich dětí na cestách, ve škole nebo při hrách.

S žlutou a modrou barvou přináší tato láhev radostnou a hravou atmosféru, která zaručeně potěší jak chlapce, tak dívky. Vyrobená z 100% plastu je lehká a zároveň odolná, aby vydržela každodenní dobrodružství malých hrdinů.

S objemem 410 ml je tato láhev dostatečně velká na to, aby uchovala dostatek tekutin pro vaše děti, zatímco jsou ve škole, na výletech nebo na sportovních aktivitách. Její rozměry 17,8 x 7,4 x 6,4 cm jsou praktické a snadno se vejde do batohu či tašky.

Láhev je vybavena šroubovacím uzávěrem, který zajišťuje bezpečné uzavření a minimalizuje riziko úniku tekutin. Vysouvací brčko zase usnadňuje pití a zabraňuje nepříjemnému rozlití. Tato láhev nejenže uspokojí vaše děti svým zábavným designem, ale také vám dodá klid, že jsou dobře hydratovaní a připraveni na každou výzvu.

Podobné produkty

Tlapková Patrola plastová láhev uzamykatelný uzávěr

Tlapková Patrola plastová láhev uzamykatelný uzávěr

198 Kč
Poslední kus
 Láhve