Minecraft papuče Borys B8 vel. 32

Minecraft papuče Borys B8 vel. 32

Je nám líto. Tento produkt je momentálně vyprodaný.

Minecraft papuče Borys B8, velikost 32. Černá, žlutá a zelená barva. Kvalitní textilie, kožená stélka, ohebná podešev. Skvělý dárek pro malé chlapce!

Velikost 32 / 7 let
28 29 30 31 32 33 34 35
  • Produkt není určen k prodeji.
Produkt je legálně licencován a prodáván se souhlasem vlastníků licenčních práv.

Minecraft papuče Borys B8 vel. 32

Přineste radost do každého kroku svých malých dobrodruhů s Minecraft Papučemi Borys B8. Tyto pohodlné bačkory jsou nejen stylovým doplňkem, ale také praktickým a komfortním řešením pro chlapce ve velikosti 32 (7 let).

S kombinací barev černé, žluté a zelené osloví každého fanouška Minecraftu. Vysoce kvalitní 100% textilní materiál zajišťuje pohodlný pocit na nohou a zároveň trvanlivost, která zvládne i hravou hru a skoky.

Papuče jsou navrženy speciálně pro chlapce a jsou vybaveny vkládací koženou stélkou, která přidává na komfortu a podpoře nohy. Flexibilní a ohebná podešev zajišťuje pohodlí při každém kroku.

Snadné obouvání a vyzouvání je zajištěno díky suchému zipu, který usnadňuje práci nejen dětem, ale i rodičům. Tyto Minecraft Papuče Borys B8 jsou nejen skvělým dárkem pro malé fanoušky hry, ale také praktickou volbou pro každý den. Dopřejte svým dětem pohodlnost, styl a radost v jednom.