Minecraft papuče Borys B8 vel. 34

Minecraft papuče Borys B8 vel. 34

Je nám líto. Tento produkt je momentálně vyprodaný.

Minecraft papuče Borys B8, velikost 34. Černá, žlutá a zelená barva. Kvalitní textilie, kožená stélka, ohebná podešev. Skvělý dárek pro malé chlapce!

Velikost 34 / 8 let
28 29 30 31 32 33 34 35
  • Produkt není určen k prodeji.
Produkt je legálně licencován a prodáván se souhlasem vlastníků licenčních práv.

Minecraft papuče Borys B8 vel. 34

Minecraft Papuče Borys B8 ve velikosti 34 (8 let) jsou skvělým spojením stylu a pohodlí pro vaše malé hráče. Tyto bačkory v černé, žluté a zelené barvě přinášejí nejen radost z oblíbené hry, ale také pohodlí pro každý krok.

Vyrobeny z 100% textilie, tyto papuče jsou nejen měkké a pohodlné, ale také skvěle vypadající. S vkládací koženou stélkou a ohebnou podešví poskytují maximální komfort pro nohy vašich dětí.

Papuče jsou určeny pro chlapce ve věku 8 let, a proto jsou ideálním dárkem pro všechny malé fanoušky Minecraft světa. S suchým zipem jsou snadno obuvatelné, což usnadňuje ranní rutinu i odpolední hraní.

Nabídněte svým dětem nejen pohodlí, ale i radost a zábavu s těmito skvělými Minecraft papučemi. Učiňte jejich kroky plné radosti a vzrušení, ať už jdou do školy nebo na dobrodružné výlety. Minecraft Papuče Borys B8 jsou dokonalým dárkem pro všechny malé hráče, kteří ocení nejen vzhled, ale i pohodlí těchto stylových bačkor!