Tlapková Patrola batoh Movie modrý

Tlapková Patrola batoh Movie modrý

297 Kč s DPH
245,45 Kč bez DPH

Tlapková Patrola batoh Movie modrý. Váš malý hrdina bude se svým novým batůžkem vypadat jako jeden z oblíbených psích záchranářů.

Doplněk Batohy
  •  Skladem
Produkt je legálně licencován a prodáván se souhlasem vlastníků licenčních práv.
Dostupné i na prodejně za stejnou cenu.
Ještě dnes do 15:00 hod. předáme dopravci.
Balíkovna 49,- Kč
Zásilkovna 89,- Kč
Česká pošta 99,- Kč


Dovoz: Nizozemsko
Materiál: 100% polyester
Barva: modrá
Určení: pro chlapce

Rozměry: 29 x 25 x 9 cm

Jedna hlavní a jedna přední kapsa

Nastavitelné popruhy

Vhodný batůžek do školky a na výlety

Tlapková Patrola batoh Movie modrý

Tlapková Patrola batoh Movie modrý je skvělým společníkem pro malé dobrodruhy, kteří milují Tlapkovou Patrolu a chtějí mít své věci vždy po ruce. Tento batoh je nejen praktický, ale také stylový a plný detailů, které potěší jak malého nositele, tak i jeho rodiče.

Batoh je v krásné modré barvě, která z něj dělá okamžitě viditelný a atraktivní doplněk. Materiál je z 100% polyesteru, což zajišťuje odolnost a snadnou údržbu. Tento batoh je určen pro chlapce, kteří se chtějí cítit jako skuteční hrdinové z Tlapkové Patroly.

Rozměry batohu jsou 29 x 25 x 9 cm, což z něj dělá dostatečně prostorný, aby se do něj vešly všechny důležité věci pro školku nebo výlety. Batoh má jednu hlavní a jednu přední kapsu, takže je ideální pro ukládání a organizaci věcí.

Nastavitelné popruhy umožňují snadné přizpůsobení batohu podle potřeb a pohodlí malého nositele. Tlapková Patrola batoh Movie modrý je skvělým způsobem, jak udělat malým fanouškům Tlapkové Patroly radost a zároveň jim poskytnout praktický a stylový doplněk pro jejich každodenní dobrodružství.