Brawl Stars batoh
Výprodej

Brawl Stars batoh

Je nám líto. Tento produkt je momentálně vyprodaný.

Rozjasněte den vašim malým dobrodruhům s Brawl Stars batohem! Kvalitní materiál, barevné možnosti, dostatek úložného prostoru a pohodlné nošení – ideální pro šťastné chvíle plné dobrodružství. Perfektní dárek pro chlapce i dívky.

Doplněk Batohy
  • Produkt není určen k prodeji.
Produkt je legálně licencován a prodáván se souhlasem vlastníků licenčních práv.

Brawl Stars batoh

Pokud hledáte způsob, jak udělat radost vašim malým dobrodruhům, Brawl Stars batoh je tím pravým kouskem, který jim rozjasní tváře. S výběrem barev jako černá, červená, fialová, zelená a modrá, si mohou vybrat tu, která jim nejvíce vyhovuje. Vyrobený z kvalitního 100% polyesteru, tento batoh je odolný, a přesto velmi stylový.

Nenechte se zmást, tento batoh je určený pro chlapce i dívky, kteří milují dobrodružství a zábavu. S rozměry 39x29x16 cm nabízí dostatek prostoru pro všechny věci, které budou potřebovat na svých cestách. Hlavní klopna a přední kapsa vytvářejí praktické úložné prostory, kde si mohou uložit školní potřeby, knihy nebo své oblíbené poklady.

Výhodou tohoto batohu jsou i polstrovanné popruhy a zadní část, které zajistí, že nošení bude pohodlné a bezbolestné. Bez ohledu na to, zda se jedná o výlet do školy, na hřiště nebo na výlet s rodinou, tento Brawl Stars batoh bude spolehlivým společníkem.

Je to víc než jen batoh, je to klíč k šťastným chvílím a nezapomenutelným dobrodružstvím vašich dětí. Přineste jim úsměv na tvář tímto stylovým a funkčním doplňkem, který zaručeně potěší každého malého nadšence do hry.