Kšiltovka Minecraft tmavě modrá 52
Výprodej

Kšiltovka Minecraft tmavě modrá 52

137 Kč s DPH
113,22 Kč bez DPH

Dětská kšiltovka Minecraft o velikosti 52. Chlapecká kšiltovka je vyrobena z materiálu, kterým je polyester. Na celkovém designu se podílí zelená a modrá barva.

Velikost 52 / 2-5 let
52 54
  •  Skladem
Produkt je legálně licencován a prodáván se souhlasem vlastníků licenčních práv.
Dostupné i na prodejně za stejnou cenu.
Hned zítra do 15:00 hod. předáme dopravci.
Balíkovna 49,- Kč
Zásilkovna 89,- Kč
Česká pošta 99,- Kč


Dovoz: Německo
Materiál: 100% polyester
Barva: zelená, modrá
Určení: pro chlapce
Údržba:

Vzadu regulace velikosti

Kšiltovka Minecraft tmavě modrá 52

Kšiltovka Minecraft tmavě modrá ve velikosti 52 je dokonalým doplňkem pro všechny, kteří chtějí udělat malým nadšencům do světa Minecraftu obrovskou radost. Tato stylová kšiltovka je vhodná pro děti ve věku 2-5 let, ať už jde o dárek k narozeninám, svátku nebo jen tak, aby potěšila milovníky hry Minecraft.

Barva zelená a modrá je kombinací, která okamžitě upoutá pozornost a dodá každému oblečení zajímavý vzhled. Kšiltovka je vyrobena z kvalitního materiálu 100% polyesteru, což zaručuje nejen odolnost, ale také pohodlný pocit na hlavě. Vzadu je regulace velikosti, díky které se kšiltovka dokonale přizpůsobí.

Tato Minecraft kšiltovka je speciálně určena pro chlapce, kteří milují svět Minecraftu a chtějí svou vášeň pro tuto oblíbenou hru projevit i ve svém oblečení. S touto kšiltovkou na hlavě se budou cítit jako skuteční hráči Minecraftu. Dejte svým malým nadšencům tu nejlepší dávku radosti a hýčkejte je kšiltovkou Minecraft tmavě modré vel. 52, která rozhodně potěší každého milovníka této populární hry.