Minecraft pyžamo zeleno-šedé Steve 128

Minecraft pyžamo zeleno-šedé Steve 128

Je nám líto. Tento produkt je momentálně vyprodaný.

Pohodlné dětské pyžamo Minecraft s dlouhým rukávem a kalhoty o velikosti 128. Chlapecké pyžamo je vyrobeno z materiálu, kterým je bavlna a viskóza. Převládající barva pyžama je zelená a šedá.

Velikost 128 / 7-8 let
116 128 134 140 152
  • Produkt není určen k prodeji.
Produkt je legálně licencován a prodáván se souhlasem vlastníků licenčních práv.

Minecraft pyžamo zeleno-šedé Steve 128

Minecraft pyžamo zeleno-šedé Steve 128 je skvělým způsobem, jak potěšit malé fanoušky této oblíbené hry. Toto dlouhým rukávem pyžamo je navrženo pro chlapce ve věku 7-8 let s výškou 123 - 128 cm.

Barva zelená a šedá připomíná prostředí Minecraft světa a design tohoto pyžama je inspirován postavou Steveho, která je jednou z klíčových postav této hry. To dělá z tohoto pyžama nejen pohodlný noční oděv, ale také stylový módní doplněk.

Materiál vrchního dílu je 100% bavlna, což zajišťuje příjemný a prodyšný pocit během nošení. Spodní díl je vyroben z 95% bavlny a 5% viskózy, což přináší pohodlnost a volnost pohybu.

Minecraft pyžamo zeleno-šedé Steve 128 nabízí nejen výborný způsob, jak ukázat svou lásku k hře Minecraft, ale také pohodlný a praktický oděv pro spánek a relaxaci. Dejte vašim malým hráčům možnost vstoupit do světa Minecraft i ve svých snech a potěšte je tímto stylovým pyžamem. Bude to skvělý dar, který jim udělá radost a přinese do jejich nočního klidu špetku dobrodružství.