Minecraft pyžamo zeleno-šedé Steve 140

Minecraft pyžamo zeleno-šedé Steve 140

Je nám líto. Tento produkt je momentálně vyprodaný.

Pohodlné dětské pyžamo Minecraft s dlouhým rukávem a kalhoty o velikosti 140. Chlapecké pyžamo je vyrobeno z materiálu, kterým je bavlna a viskóza. Převládající barva pyžama je zelená a šedá.

Velikost 140 / 9-10 let
116 128 134 140 152
  • Produkt není určen k prodeji.
Produkt je legálně licencován a prodáván se souhlasem vlastníků licenčních práv.

Minecraft pyžamo zeleno-šedé Steve 140

Minecraft pyžamo zeleno-šedé Steve 140 je zde pro všechny, kdo chtějí udělat své malé nadšence Minecraftu šťastnými. Toto pyžamo s dlouhým rukávem je navrženo pro chlapce ve věku 9-10 let s výškou 135 - 140 cm.

Kombinace zelené a šedé barvy přináší na mysl hned atmosféru Minecraft světa, a design tohoto pyžama je inspirován oblíbenou postavou Steveho. To dělá z tohoto pyžama nejen pohodlný spánek, ale také stylový módní výrok.

Materiál vrchní části je 100% bavlna, což zajišťuje příjemný pocit na pokožce. Spodní část je vyrobena z 95% bavlny a 5% viskózy, což přidává pohodlný pocit a volnost pohybu.

Minecraft pyžamo zeleno-šedé Steve 140 je perfektním způsobem, jak zapojit děti do světa jejich oblíbené hry i při odpočinku. To je ideální dar pro malé hráče, kteří budou moci nosit svou vášeň i ve svých snech. Dejte jim šanci spát v pohodlí a stylově a dopřejte jim ten nejlepší noční zážitek.