Minecraft batoh Steve a Zombies šedý

Minecraft batoh Steve a Zombies šedý

Je nám líto. Tento produkt je momentálně vyprodaný.

Tento skvělý batoh je perfektním doplňkem pro všechny fanoušky Minecraftu. Je vyroben z kvalitního materiálu a má polstrované popruhy pro pohodlné nošení.

Doplněk Batohy
  • Produkt není určen k prodeji.
Produkt je legálně licencován a prodáván se souhlasem vlastníků licenčních práv.

Minecraft batoh Steve a Zombies šedý

Minecraft batoh Steve a Zombies šedý je skvělým způsobem, jak udělat vašim dětem radost a zároveň jim poskytnout praktický a stylový doplněk. Tento batoh je určený pro chlapce i dívky, kteří jsou zamilovaní do světa Minecraftu a chtějí ho mít stále po ruce.

Barva tohoto batohu – černá a šedá – je moderní a vkusná. Vyrobený z kvalitního 100% polyesteru, batoh je odolný a spolehlivý pro každodenní použití.

Díky rozměrům 28x23x10 cm se batoh snadno vejde všude, kam si ho děti chtějí vzít. Polstrované popruhy zajišťují pohodlné nošení, ať už jdou do školy, na výlet nebo k hře s kamarády.

Batoh má jednu hlavní kapsu pro větší věci, jednu přední kapsu pro drobnosti a dvě postranní kapsy pro různé potřeby. Jeho kvalitní zpracování a pevný materiál ho dělají ideálním společníkem pro různé příležitosti.

Nechte své děti zažít radost z vlastnictví Minecraft batohu Steve a Zombies šedý, který spojuje oblíbené postavy z hry s praktickým designem. Doplňte jejich každodenní život stylovým a funkčním doplňkem, který jim bude dělat radost.