Pokémon batoh Gotta černý

Pokémon batoh Gotta černý

649 Kč s DPH
536,36 Kč bez DPH

Stylový černý batoh pro všechny fanoušky Pokémonů. Vyroben z vysoce kvalitního materiálu a je vhodný pro chlapce i dívky.

Doplněk Batohy
  •  Poslední kus
Produkt je legálně licencován a prodáván se souhlasem vlastníků licenčních práv.
Dostupné i na prodejně za stejnou cenu.
Hned zítra do 15:00 hod. předáme dopravci.
Balíkovna 49,- Kč
Zásilkovna 89,- Kč
Česká pošta 99,- Kč


Dovoz: Francie
Materiál: 100% polyester
Barva: černá
Určení: pro chlapce i dívky
Údržba:

Rozměry: 40 x29 x15 cm

Kvalitní, pevný materiál

Polstrované popruhy

Jedna hlavní, jedna přední kapsa + 2 postranní

Pokémon batoh Gotta černý

Pokémon batoh Gotta černý je tou nejlepší volbou pro malé i velké fanoušky Pokémonů, kteří chtějí mít své oblíbené postavičky vždy po ruce! Tento batoh je designován tak, aby splňoval všechny potřeby a očekávání malých dobrodruhů a jejich rodičů.

Batoh má černou barvu, která je vždy moderní a snadno kombinovatelná. Díky tomu je vhodný jak pro chlapce, tak dívky. Vyrobený z 100% polyesteru, tento batoh je odolný, trvanlivý a snadno se udržuje, což je velmi praktické pro každodenní používání.

S rozměry 40 x 29 x 15 cm má tento batoh dostatek místa pro všechny potřebné věci. Kvalitní, pevný materiál a polstrované popruhy zajišťují pohodlné nošení i při plném zatížení. Batoh disponuje jednou hlavní a jednou přední kapsou, což umožňuje efektivní organizaci věcí a snadný přístup k nim. Dvě postranní kapsy pak poskytují další úložný prostor na menší předměty.

Pokémon batoh Gotta černý není jen praktický, ale také stylový doplněk, který potěší každého malého dobrodruha. Ať už jde do školy, na výlet nebo ke kamarádům, tento batoh bude spolehlivým partnerem pro všechny jejich dobrodružství.

Podobné produkty

Pokémon batoh Pokeball

Pokémon batoh Pokeball

857 Kč
Poslední 2 kusy
 Batohy
Pokémon batoh Happy

Pokémon batoh Happy

277 Kč
Skladem
 Batohy