Králíček Bing pyžamo Summer tm. modré vel. 92

Králíček Bing pyžamo Summer tm. modré vel. 92

Je nám líto. Tento produkt je momentálně vyprodaný.

Pohodlné dětské pyžamo Králíček Bing s dlouhým rukávem a kalhoty o velikosti 92. Chlapecké pyžamo je vyrobeno z materiálu, kterým je bavlna. Převládající barva pyžama je modrá.

Velikost 92 / 18-24 měsíců
92 98 104 110 116
  • Produkt není určen k prodeji.
Produkt je legálně licencován a prodáván se souhlasem vlastníků licenčních práv.

Králíček Bing pyžamo Summer tm. modré vel. 92

Králíček Bing pyžamo Summer tmavě modré ve velikosti 92 je ideální volbou pro pohodlný a stylový spánek vašich malých chlapců. Toto pyžamo je navrženo s ohledem na pohodlí a radost vašich nejmenších, což ho činí perfektním dárkem pro všechny, kdo chtějí potěšit své nejmenší.

S dlouhým rukávem je toto pyžamo ideální pro chladnější noci. Velikost 92 odpovídá dětem ve věku 18-24 měsíců s výškou 87-92 cm. Jeho modrá barva je osvěžující a veselá, což přidává k radosti a rozkoši vašeho malého prcka.

Hlavní výhodou tohoto pyžama je jeho vysoká kvalita. Je vyrobeno z 100% bavlny, což zajišťuje pohodlí a příjemný pocit na pokožce vašeho dítěte. To je zvláště důležité pro děti v tomto věku, protože potřebují jemný a citlivý materiál.

Toto pyžamo je určeno speciálně pro chlapce, kteří se budou cítit pohodlně a stylově zároveň. Navíc jeho králíčkový motiv z Králíčka Binga udělá každý večer ještě zábavnějším. Učiňte své nejmenší šťastnými tímto úžasným pyžamem Králíček Bing Summer!