Pokémon čepice Pikachu modrá 56

Pokémon čepice Pikachu modrá 56

Je nám líto. Tento produkt je momentálně vyprodaný.

Dětská čepice Pokémon o velikosti 56. Chlapecká i dívčí čepice je vyrobena z materiálu, kterým je bavlna a elastan. Převládající barva čepice je modrá.

Velikost 56 / nad 5 let
54 56
  • Produkt není určen k prodeji.
Produkt je legálně licencován a prodáván se souhlasem vlastníků licenčních práv.

Pokémon čepice Pikachu modrá 56

Rozveselte své malé milovníky Pokémonů s čepicí Pikachu v krásné modré barvě a velikosti 56! Tato úžasná čepice nejenže udrží vaše děti teplé, ale také jim dodává stylový a hravý vzhled, který budou milovat.

Tato čepice je vhodná pro děti nad 5 let (velikost 56). Je ideálním doplňkem pro dobrodružství a hry venku, ať už za slunečného nebo mrazivého počasí.

Jasně modrá barva čepice je osvěžující a přitom univerzální, což udělá radost nejen dětem, ale i rodičům. Vaše děti budou vypadat stylově a budou zároveň chráněny před nepříznivými podmínkami.

Materiál čepice je vyroben z 95% bavlny a 5% elastanu, což zajišťuje pohodlí, měkkost a lehkou pružnost. Vaše děti si tak budou moci užívat volných pohybů a celodenního komfortu.

Tato unisex čepice je určena pro chlapce i dívky, což ji činí skvělým dárkem pro všechny malé fanoušky Pokémonů. Přineste svým dětem radost a pohodlí s touto stylovou a zábavnou Pokémon čepicí!

Podobné produkty

Pokémon čepice 025 černá vel. 56

Pokémon čepice 025 černá vel. 56

149 Kč
Poslední 2 kusy
 56 / nad 5 let