Pokémon čepice 025 černá vel. 56

Pokémon čepice 025 černá vel. 56

149 Kč s DPH
123,14 Kč bez DPH

Dětská čepice Pokémon o velikosti 56. Chlapecká i dívčí čepice je vyrobena z materiálu, kterým je bavlna a elastan. Převládající barva čepice je černá.

Velikost 56 / nad 5 let
54 56
  •  Skladem
Produkt je legálně licencován a prodáván se souhlasem vlastníků licenčních práv.
Dostupné i na prodejně za stejnou cenu.
V úterý 2.4. do 15:00 hod. předáme dopravci.
Balíkovna 49,- Kč
Zásilkovna 89,- Kč
Česká pošta 99,- Kč


Dovoz: Francie
Materiál: 95% bavlna, 5% elastan
Barva: černá
Určení: pro chlapce i dívky
Údržba:

Pokémon čepice 025 černá vel. 56

Vstupte do světa Pokémonů s naší útulnou Pokémon čepicí 025 v elegantní černé barvě, velikost 56! Tato čepice je nejenom stylovým módním doplňkem, ale také praktickým společníkem během zimních dnů.

S elegantní černou barvou je tato čepice perfektním doplňkem pro všechny chlapce i dívky, kteří si chtějí užít zimu v Pokémon stylu. Vyrobena z 95% bavlny a 5% elastanu, nabízí nejen pohodlné nošení, ale také lehký a elastický materiál.

Tato zimní čepice je nejen módním doplňkem, ale také spolehlivým způsobem, jak udržet hlavičku teplou během chladných dnů. Výrazný motiv Pokémonů na čepici přináší radost a nadšení do každého dne.

Udělejte svým nejmenším radost tím, že jim dopřejete Pokémon čepici 025 ve velikosti 56. Ať už jdou na dobrodružství venku nebo se prostě chtějí cítit pohodlně a stylově, tato čepice je skvělým společníkem. Objednejte ji ještě dnes a udělejte nejmenším dárek, který jim zaručeně vykouzlí úsměv na tváři!