Minecraft papuče Borys B8 vel. 28

Minecraft papuče Borys B8 vel. 28

Je nám líto. Tento produkt je momentálně vyprodaný.

Minecraft papuče Borys B8, velikost 28. Černá, žlutá a zelená barva. Kvalitní textilie, kožená stélka, ohebná podešev. Skvělý dárek pro malé chlapce!

Velikost 28 / 4-4,5 let
28 29 30 31 32 33 34 35
  • Produkt není určen k prodeji.
Produkt je legálně licencován a prodáván se souhlasem vlastníků licenčních práv.

Minecraft papuče Borys B8 vel. 28

Přineste do světa vašich malých dobrodruhů dávku radosti a pohodlí s Minecraft Papučemi Borys B8 ve velikosti 28 (4-4,5 let). Tyto bačkory jsou nejen praktickou volbou pro každodenní nošení, ale také stylovým doplňkem inspirovaným oblíbenou hrou Minecraft.

Jasná kombinace barev černé, žluté a zelené vytváří okouzlující design, který okamžitě upoutá pozornost. Vyrobené z kvalitního 100% textilního materiálu nabízejí nejen komfort na nohou, ale i odolnost a trvanlivost pro hravé aktivity.

Minecraft Papuče Borys B8 jsou speciálně navrženy pro chlapce, kteří touží po dobrodružství. Vkládací kožená stélka přidává na pohodlí a podpoře nohy. Ohebná podešev zajišťuje pohodlný krok a snadné pohybování.

Díky praktickému suchému zipu je obouvání a vyzouvání papuček hračkou. Tyto papuče nejsou pouze stylovým doplňkem, ale také praktickým pomocníkem pro každý den. Překvapte své malé Minecraft fanoušky tímto originálním dárkem, který jim zaručeně zpříjemní chvíle plné zábavy a pohodlí.