Pokémon pyžamo letní Pikachu vel. 128

Pokémon pyžamo letní Pikachu vel. 128

Je nám líto. Tento produkt je momentálně vyprodaný.

Pohodlné dětské pyžamo Pokémon s krátkým rukávem a kraťasy o velikosti 128. Chlapecké i dívčí pyžamo je vyrobeno z materiálu, kterým je bavlna a polyester. Převládající barva pyžama je modrá a šedá.

Velikost 128 / 7-8 let
110 116 128 140 152
  • Produkt není určen k prodeji.
Produkt je legálně licencován a prodáván se souhlasem vlastníků licenčních práv.

Pokémon pyžamo letní Pikachu vel. 128

Přineste svým dětem neuvěřitelný komfort a radost s tímto letním pyžamem Pikachu ve velikosti 128! Toto pyžamo s krátkým rukávem a kraťasy je dokonalým kouskem pro pohodlný a relaxační spánek nebo odpočinek během horkých letních nocí.

S velikostí 128 (pro děti ve věku 7-8 let a výška 123 - 128 cm) je toto pyžamo skvělou volbou pro vaše malé dobrodruhy. Jeho pohodlí a svoboda pohybu jsou perfektní pro noční spánek i hravé dny.

Výrazný design v modré a šedé barvě s motivem Pikachu zaručuje zábavný a hravý vzhled. Materiál je směsí 60% bavlny a 40% polyesteru, což poskytuje měkkost, prodyšnost a dlouhodobou trvanlivost. Navíc je spodní díl pyžama vyroben z 100% bavlny, což zajišťuje pohodlí a příjemnost na dotek.

Letní pyžamo Pikachu je vhodné pro chlapce i dívky v tomto věku. Tento unisexový kousek zajistí, že vaši nejmenší budou pohodlní, styloví a plni radosti. Udělejte léto nezapomenutelným s tímto výjimečným Pokémon pyžamem, které zaručuje pohodlí i zábavu!