Pokémon pyžamo letní Pikachu vel. 140

Pokémon pyžamo letní Pikachu vel. 140

Je nám líto. Tento produkt je momentálně vyprodaný.

Pohodlné dětské pyžamo Pokémon s krátkým rukávem a kraťasy o velikosti 140. Chlapecké i dívčí pyžamo je vyrobeno z materiálu, kterým je bavlna a polyester. Převládající barva pyžama je modrá a šedá.

Velikost 140 / 9-10 let
110 116 128 140 152
  • Produkt není určen k prodeji.
Produkt je legálně licencován a prodáván se souhlasem vlastníků licenčních práv.

Pokémon pyžamo letní Pikachu vel. 140

Přineste svým dětem neuvěřitelný komfort a radost s tímto letním pyžamem Pikachu ve velikosti 140! Toto pyžamo s krátkým rukávem a kraťasy je dokonalým kouskem pro pohodlný a relaxační spánek nebo odpočinek během horkých letních nocí.

Velikost 140 (pro děti ve věku 9-10 let a výška 135 - 140 cm) zajistí, že vaše malé dobrodruhy budou mít dostatečný prostor a volnost pohybu. To je klíčové pro jejich pohodlí během klidného spánku i herních aktivit.

Výrazný design v modré a šedé barvě s motivem Pikachu dodává tomuto pyžamu hravost a radost. Materiál je složen z 60% bavlny a 40% polyesteru, což zajišťuje příjemný pocit na kůži, prodyšnost a trvanlivost. Navíc je spodní díl pyžama vyrobený z 100% bavlny, což poskytuje ještě větší pohodlí.

Toto letní pyžamo Pikachu je vhodné pro chlapce i dívky v tomto věku. Jeho unisexový design zajistí, že vaši nejmenší budou vypadat stylově a zároveň si užijí veškerý pohodlí, které jim tento kvalitní oděv nabízí. Udělejte léto ještě veselejším s tímto výjimečným Pokémon pyžamem!