Pokémon pyžamo letní Friends vel. 128

Pokémon pyžamo letní Friends vel. 128

Je nám líto. Tento produkt je momentálně vyprodaný.

Pohodlné dětské pyžamo Pokémon s krátkým rukávem a kraťasy o velikosti 128. Chlapecké pyžamo je vyrobeno z materiálu, kterým je bavlna. Převládající barva pyžama je modrá a béžová.

Velikost 128 / 7-8 let
110 116 128 140 152
  • Produkt není určen k prodeji.
Produkt je legálně licencován a prodáván se souhlasem vlastníků licenčních práv.

Pokémon pyžamo letní Friends vel. 128

Přineste do života vašich malých dobrodruhů letní pyžamo Friends ve velikosti 128! Toto pyžamo je jako průchod do pohádkového světa plného zábavy a radosti.

Velikost 128 je ideální pro děti ve věku 7-8 let a s výškou 123-128 cm, poskytuje pohodlný a volný střih pro teplé letní noci. Vyrobeno z kvalitní 100% bavlny, zajišťuje nejenom pohodlí, ale také hebký dotek na citlivé dětské kůži.

Toto pyžamo se vyznačuje krátkými rukávy a kraťasy, ideálními pro letní období. Modrá a béžová barva přináší osvěžující pocit a radostnou atmosféru do každého večera.

S motivem Friends a postavami z Pokémonů bude každý večer speciálním dobrodružstvím pro vaše děti. To je skvělý způsob, jak propojit jejich lásku k Pokémonům s každodenním spaním.

Toto letní pyžamo Friends je vhodné pro všechny, kdo chtějí udělat radost nejmenším. Vaše děti budou mít nejen pohodlný spánek, ale také radost ze světa Pokémonů. Přineste do jejich života kus magie a zábavy s tímto úžasným pyžamem!