Králíček Bing tričko Yummy sv. modré 104

Králíček Bing tričko Yummy sv. modré 104

Je nám líto. Tento produkt je momentálně vyprodaný.

Dětské tričko Králíček Bing s krátkým rukávem o velikosti 104. Chlapecké tričko je vyrobeno z materiálu, kterým je bavlna. Tričko z velké části zaplňuje barva modrá.

Velikost 104 / 3-4 roky
92 98 104 110 116 122
  • Produkt není určen k prodeji.
Produkt je legálně licencován a prodáván se souhlasem vlastníků licenčních práv.

Králíček Bing tričko Yummy sv. modré 104

Představujeme vám nádherné dětské tričko Králíček Bing Yummy sv. modré 104. Tohle jedinečné tričko je skvělým doplňkem šatníku každého malého fanouška těchto oblíbených televizních postaviček. Chcete udělat radost svým nejmenším? Nechte je vyniknout v tomto stylovém tričku s oblíbeným Králíčkem Bingem.

Tohle modré tričko je vyráběné z 100% bavlny, což zajišťuje maximální pohodlí pro vaše děti po celý den. Bavlna je prodyšný materiál, který dobře saje pot a zabraňuje podráždění kůže. Velikost 104 je ideální pro děti ve věku 3-4 let (99-104 cm).

Design tohoto trička je roztomilý a hravý, s výrazně vytištěným obrázkem Králíčka Binga na přední straně. Králíček Bing je oblíbená postava mnoha dětí, takže tato položka oblečení je jistým hitem.

Tričko Králíček Bing Yummy sv. modré 104 je určeno především pro chlapce, ale může být oblíbené i mezi děvčaty, kteří jsou fanoušky této postavy. Vzhledem k univerzálnosti modré barvy a roztomilého motivu je toto tričko perfektním dárkem pro každé dítě.

Na závěr, toto tričko je nejen praktické a pohodlné, ale také úžasně stylové. Ať už je vaše dítě na pískovišti nebo na narozeninové párty, s tímto tričkem Králíček Bing bude vždy vypadat skvěle a cítit se dobře.

Podobné produkty

Králíček Bing tričko Yummy tm. modré 104

Králíček Bing tričko Yummy tm. modré 104

179 Kč
Poslední kus
 104 / 3-4 roky