Pokémon batoh Pokeball

Pokémon batoh Pokeball

857 Kč s DPH
708,26 Kč bez DPH

Rozveselte malé nadšence Pokémonů s batohem Pokeball! Kombinace žluté a modré barvy. Vysoce kvalitní 100% polyester a pevná konstrukce zaručují trvanlivost.

Doplněk Batohy
  •  Poslední 2 kusy
Produkt je legálně licencován a prodáván se souhlasem vlastníků licenčních práv.
Dostupné i na prodejně za stejnou cenu.
Hned zítra do 15:00 hod. předáme dopravci.
Balíkovna 49,- Kč
Zásilkovna 89,- Kč
Česká pošta 99,- Kč


Materiál: 100% polyester
Barva: žlutá, modrá
Určení: pro chlapce i dívky
Údržba:

Rozměry: 43 x 31 x 20cm

Kvalitní, pevný materiál

Polstrované popruhy i záda

Dvě hlavní, jedna přední kapsa

Reflexní prvky

Pokémon batoh Pokeball

Pokud hledáte dokonalý dárek, který rozjasní oči vašich nejmenších, máme pro vás něco skvělého! Pokémon batoh Pokeball je ideální volbou pro všechny malé nadšence dobrodružství. Jeho unikátní design inspirovaný oblíbeným Pokeballem zaručí, že vaše dítě bude nejen stylově vybaveno, ale také připraveno na každou výzvu.

Tento kvalitní batoh je vyroben z 100% polyesteru, což zajišťuje jeho odolnost a dlouhou životnost. Jeho žlutá a modrá barva udělá radost nejen chlapcům, ale i dívkám. S rozměry 43 x 31 x 20cm nabízí dostatek prostoru pro všechny důležité věci, které vaše dítě bude potřebovat při svých dobrodružstvích.

Batoh je navržen tak, aby byl maximálně pohodlný. Polstrované popruhy i záda zajišťují, že nošení batohu bude příjemné a pohodlné. Dvě hlavní a jedna přední kapsa poskytují dostatek prostoru pro ukládání všech věcí. Navíc jsou na batohu umístěny reflexní prvky, které zvýší bezpečnost vašeho dítěte ve tmě.

Pokémon batoh Pokeball je nejen praktickým doplňkem, ale i výrazem vášně pro dobrodružství. Určitě udělá radost každému malému nadšenci, který se chce vydat na cestu za novými zážitky.

Podobné produkty

Pokémon batoh Gotta černý

Pokémon batoh Gotta černý

649 Kč
Poslední kus
 Batohy
Pokémon batoh Happy

Pokémon batoh Happy

277 Kč
Skladem
 Batohy