Tlapková patrola letní pyžamo Paw modré vel. 110/116

Tlapková patrola letní pyžamo Paw modré vel. 110/116

Je nám líto. Tento produkt je momentálně vyprodaný.

Pohodlné dětské pyžamo Tlapková patrola s krátkým rukávem a kraťasy o velikosti 116. Chlapecké pyžamo je vyrobeno z materiálu, kterým je bavlna. Převládající barva pyžama je modrá.

Velikost 116 / 5-6 let
104 116 128
  • Produkt není určen k prodeji.
Produkt je legálně licencován a prodáván se souhlasem vlastníků licenčních práv.

Tlapková patrola letní pyžamo Paw modré vel. 110/116

Tlapková patrola letní pyžamo Paw modré ve velikosti 110/116 je dokonalou volbou pro malé dobrodruhy ve věku 5-6 let s postavou 112-116 cm. Tohle pyžamo jim přinese nejen pohodlí, ale také radost a nadšení.

Svěží modrá barva a motiv oblíbených postaviček z Tlapkové patroly udělají z tohoto pyžama nejen pohodlný spánek, ale i stylový zážitek. Krátký rukáv a kraťasy jsou ideální pro letní noci, kdy je důležité, aby vaše dítě spalo pohodlně a volně.

Materiál z 100% bavlny zajišťuje, že vaše dítě bude spát v příjemném a měkkém oblečení, které je vhodné pro citlivou dětskou pokožku. Toto pyžamo je speciálně určeno pro chlapce, kteří si chtějí užívat svého spánku ve stylu.

Tlapková patrola letní pyžamo Paw modré ve velikosti 110/116 je skvělým způsobem, jak udělat svým malým dobrodruhům radost. Dávejte pozor na jejich komfort i styl a vyberte jim to nejlepší pyžamo, které je potěší každý večer.