Pokémon kšiltovka Pikachu vel. 56

Pokémon kšiltovka Pikachu vel. 56

Je nám líto. Tento produkt je momentálně vyprodaný.

Dětská kšiltovka Pokémon o velikosti 56. Chlapecká i dívčí kšiltovka je vyrobena z materiálu, kterým je polyester. Na celkovém designu se podílí černá, žlutá a modrá barva.

Velikost 56 / nad 5 let
54 56
  • Produkt není určen k prodeji.
Produkt je legálně licencován a prodáván se souhlasem vlastníků licenčních práv.

Pokémon kšiltovka Pikachu vel. 56

Vítejte ve světě Pokémonů s naší úžasnou Pokémon kšiltovkou Pikachu ve velikosti 56! Tato kšiltovka je jako kouzelný vstup do světa her a dobrodružství pro vaše malé hrdiny.

S kombinací černé, žluté a modré barvy kšiltovka září stylovým šarmem. Vyrobená z 100% polyesteru, nabízí nejenom krásný vzhled, ale také pohodlné nošení na celý den. S regulací velikosti vzadu si ji mohou děti nastavit podle svých představ.

Pokémon Pikachu je ikonickým symbolem radosti a dobrodružství. Kšiltovka je skvělým způsobem, jak projevit svou vášeň a sdílet ji s celým světem. Je to ideální volba pro všechny chlapce i dívky, kteří chtějí vyjádřit svou osobnost a propojit ji s oblíbenými postavičkami.

Přineste úsměv na tváře svým nejmenším tím, že jim dopřejete Pokémon kšiltovku Pikachu ve velikosti 56. Ať už jdou na dobrodružství nebo jen ven, tato kšiltovka bude skvělým společníkem. Objednejte ji ještě dnes a udělejte nejmenším radost, která zůstane s nimi po celé dobrodružství!

Podobné produkty

Pokémon kšiltovka vel. 56

Pokémon kšiltovka vel. 56

169 Kč
Skladem
 56 / nad 5 let