Pokémon kšiltovka Friends červená vel. 56

Pokémon kšiltovka Friends červená vel. 56

Je nám líto. Tento produkt je momentálně vyprodaný.

Dětská kšiltovka Pokémon o velikosti 56. Dívčí kšiltovka je vyrobena z materiálu, kterým je polyester. Na celkovém designu se podílí červená barva.

Velikost 56 / nad 5 let
54 56
  • Produkt není určen k prodeji.
Produkt je legálně licencován a prodáván se souhlasem vlastníků licenčních práv.

Pokémon kšiltovka Friends červená vel. 56

Udělejte radost vašim malým nadšencům dobrodružného světa Pokémonů s kšiltovkou Friends červené barvy. Tato kšiltovka je více než jen módním doplňkem – je to způsob, jak propojit váš malý hrdinský svět s jejich oblíbenými postavičkami.

S velikostí 56, která je vhodná pro děti nad 5 let, a červenou barvou, která jistě přitáhne pozornost, je tato kšiltovka skvělým dárkem pro malé dívky, které milují Pokémony. Vyrobená z kvalitního 100% polyesteru, je nejen pohodlná na nošení, ale také trvanlivá a odolná.

Kšiltovka je určena speciálně pro dívky, které si chtějí nosit svou vášeň na každém kroku. Vzadu má praktickou regulaci velikosti, která zajišťuje, že se kšiltovka dokonale přizpůsobí velikosti hlavy a bude pohodlně sedět.

Dejte svým malým nadšencům dárek, který je bude provázet na jejich dobrodružné cestě. Pokémon kšiltovka Friends červené barvy velikosti 56 je nejen módním doplňkem, ale i výrazem jejich vášně a stylu.

Podobné produkty

Pokémon kšiltovka vel. 56

Pokémon kšiltovka vel. 56

169 Kč
Skladem
 56 / nad 5 let