Pokémon kšiltovka Friends černá vel. 56

Pokémon kšiltovka Friends černá vel. 56

Je nám líto. Tento produkt je momentálně vyprodaný.

Dětská kšiltovka Pokémon o velikosti 56. Chlapecká i dívčí kšiltovka je vyrobena z materiálu, kterým je polyester. Na celkovém designu se podílí černá a červená barva.

Velikost 56 / nad 5 let
54 56
  • Produkt není určen k prodeji.
Produkt je legálně licencován a prodáván se souhlasem vlastníků licenčních práv.

Pokémon kšiltovka Friends černá vel. 56

Představujeme vám stylovou Pokémon kšiltovku Friends velikost 56 - dokonalou kombinaci módy a fun akcí pro vaše děti, která je navržena tak, aby splnila jejich sny být součástí Pokémon světa.

Tato kšiltovka je vyrobena z vysokokvalitního 100% polyesteru, což zaručuje dlouhotrvající odolnost a pohodlí. Její černá a červená barva dodávají výrazný a odvážný vzhled, který jistě přiláká pozornost ostatních. Je navržena tak, aby sedla na každou hlavu, díky regulaci velikosti vzadu, což zaručuje pohodlné nošení, bez ohledu na velikost hlavy vašeho dítěte.

Pokémon kšiltovka Friends nebude jen cool módní doplněk pro vaše děti, ale také je zaujme a podpoří jejich kreativitu a fantazii. Svým designem s oblíbenými postavami z Pokémon světa, této kšiltovce se podaří vzbudit radost a nadšení u každého dítěte, které je fanouškem této populární animované série.

Pokémon kšiltovka Friends - Více než jen módní doplněk. Oblékni své děti do světa Pokémonů a sleduj, jak se jejich tváře rozzáří radostí.

Podobné produkty

Pokémon kšiltovka vel. 56

Pokémon kšiltovka vel. 56

169 Kč
Skladem
 56 / nad 5 let