Minecraft tričko Dark modré 134

Minecraft tričko Dark modré 134

Je nám líto. Tento produkt je momentálně vyprodaný.

Dětské tričko Minecraft s dlouhým rukávem o velikosti 134. Chlapecké tričko je vyrobeno z materiálu, kterým je bavlna. Na celkovém designu se podílí modrá barva.

Velikost 134 / 8-9 let
116 128 134 140 152
  • Produkt není určen k prodeji.
Produkt je legálně licencován a prodáván se souhlasem vlastníků licenčních práv.

Minecraft tričko Dark modré 134

Minecraft tričko Dark modré ve velikosti 134 je zde, aby udělalo vaše malé hrdiny šťastnými! Tohle tričko je prostě nepostradatelné pro všechny fanoušky Minecraftu.

S dlouhým rukávem je ideální pro chladnější dny nebo večery strávené u hraní jejich oblíbené hry. Velikost 134 je určena pro chlapce ve věku 8-9 let, kteří měří mezi 129 a 134 cm. Je to perfektní volba pro děti, které zbožňují Minecraft.

Barva tohoto trička je modrá, což je oblíbená barva mezi chlapci. Materiál trička je vyroben z 100% bavlny, což znamená, že je měkké na dotek, pohodlné a ideální pro každodenní nošení. Vaše dítě se v něm bude cítit skvěle a bude vypadat úžasně.

Minecraft tričko Dark modré 134 je ideálním dárkem pro všechny malé Minecraft fanoušky. Udělejte jim radost tím, že jim dáte toto stylové tričko, které jim umožní ukázat svou vášeň pro svět Minecraftu. Buďte hrdými rodiči a udělejte svým dětem den!