Králíček Bing pyžamo modro červené 104

Králíček Bing pyžamo modro červené 104

Je nám líto. Tento produkt je momentálně vyprodaný.

Pohodlné dětské pyžamo Králíček Bing s dlouhým rukávem a kalhoty o velikosti 104. Chlapecké pyžamo je vyrobeno z materiálu, kterým je bavlna. Převládající barva pyžama je červená a modrá.

Velikost 104 / 3-4 roky
92 98 104 110 116
  • Produkt není určen k prodeji.
Produkt je legálně licencován a prodáván se souhlasem vlastníků licenčních práv.

Králíček Bing pyžamo modro červené 104

Králíček Bing pyžamo v modro-červeném provedení ve velikosti 104 je perfektní volbou pro malé dobrodruhy ve věku 3-4 roky. Tohle pyžamo s dlouhým rukávem je nejenom nesmírně roztomilé, ale také pohodlné a praktické.

Vyrobeno z 100% bavlny, toto pyžamo je měkké na dotek a zároveň prodyšné. Vaše malé děti se v něm budou cítit pohodlně, ať už je to při spaní, hrách nebo pobytu doma.

Jeho jasná červeno-modrá barva udělá z vašich malých dobrodruhů malého Králíčka Binga. Králíček Bing je oblíbeným hrdinou dětí a jeho pyžamo je skvělým způsobem, jak jim udělat radost.

Velikost 104 je určena pro děti o výšce 99-104 cm, což znamená, že pyžamo bude sedět perfektně a vaše děti si ho zamilují.

Pokud hledáte dárek, který udělá malé děti šťastné, tohle Králíček Bing pyžamo je ideální volbou. Objednejte si ho ještě dnes a přinesete úsměv na tvář vašich nejmenších!