Minecraft mikina tmavě modrá 140

Minecraft mikina tmavě modrá 140

Je nám líto. Tento produkt je momentálně vyprodaný.

Dětská mikina Minecraft o velikosti 140. Chlapecká mikina je vyrobena z materiálu, kterým je bavlna a polyester. Mikinu z velké části zaplňuje barva modrá.

Velikost 140 / 9-10 let
116 128 140 152
  • Produkt není určen k prodeji.
Produkt je legálně licencován a prodáván se souhlasem vlastníků licenčních práv.

Minecraft mikina tmavě modrá 140

Vytvořte pohodlný a stylový vzhled pro vaše malé dobrodruhy s touto tmavě modrou Minecraft mikinou ve velikosti 140. Pro děti ve věku 9-10 let a s postavou 135-140 cm je tato mikina ideální volbou, aby se cítily pohodlně a módně. S její modrou barvou a autentickým designem představuje skvělý dárek pro všechny, kteří chtějí potěšit své malé milovníky Minecraftu.

Materiál složený z 60% bavlny a 40% polyesteru zajišťuje kombinaci měkkosti a odolnosti, která vydrží i v náročných situacích. Uvnitř mikiny se nachází hřejivý fleec materiál, což znamená, že vaši děti budou mít nejen skvělý vzhled, ale také jim bude teplo, i když je venku chladno.

Tato mikina je určena pro chlapce a je ideální pro všechny, kdo chtějí získat unikátní kousek oblečení inspirovaný oblíbenou hrou Minecraft. Kvalitní zpracování a detaily dělají z této mikiny skutečně speciální kousek oblečení. Buďte připraveni na nadšené výkřiky radosti, když vaše dítě uvidí tuto skvělou mikinu. Vytvořte nezapomenutelný zážitek pro vaše děti a dopřejte jim radost a pohodlí se tmavě modrou mikinou Minecraft ve velikosti 140.

Podobné produkty

Minecraft mikina Explore šedo zelená 140

Minecraft mikina Explore šedo zelená 140

457 Kč
Poslední 2 kusy
 140 / 9-10 let