Minecraft papuče Borys B8 vel. 31

Minecraft papuče Borys B8 vel. 31

Je nám líto. Tento produkt je momentálně vyprodaný.

Minecraft papuče Borys B8, velikost 31. Černá, žlutá a zelená barva. Kvalitní textilie, kožená stélka, ohebná podešev. Skvělý dárek pro malé chlapce!

Velikost 31 / 6,5 let
28 29 30 31 32 33 34 35
  • Produkt není určen k prodeji.
Produkt je legálně licencován a prodáván se souhlasem vlastníků licenčních práv.

Minecraft papuče Borys B8 vel. 31

Minecraft Papuče Borys B8 ve velikosti 31 (6,5 let) jsou skvělým doplňkem pro malé dobrodruhy, kteří chtějí kráčet ve stylu a pohodlí. Tyto bačkory v kombinaci černé, žluté a zelené barvy přináší radost a komfort do každodenního nošení.

Vyrobeny z kvalitní 100% textilie, tyto papuče jsou měkké a příjemné na nohou, zajišťující optimální pohodlí během celého dne. Vkládací kožená stélka a ohebná podešev nabízejí vynikající podporu nohám, a to nejen během hraní, ale i při každodenním nošení.

Určeno pro chlapce věkem 6,5 let, tyto papuče jsou nejen praktickým doplňkem, ale i způsobem, jak vyjádřit svou lásku k oblíbenému Minecraft světu. Díky suchému zipu jsou snadno obuvatelné, což je ideální pro ranní školní start nebo odpolední hrátky.

Minecraft Papuče Borys B8 nejenže dětem dodají sebevědomí, ale také zaručí pohodlí a styl. Vhodné jako dárek pro malé fanoušky Minecraftu, tyto papuče představují vynikající volbu pro každou příležitost. Učiňte krůčky vašich dětí ještě zábavnějšími a pohodlnějšími!