Minecraft papuče Borys B8 vel. 35

Minecraft papuče Borys B8 vel. 35

Je nám líto. Tento produkt je momentálně vyprodaný.

Minecraft papuče Borys B8, velikost 35. Černá, žlutá a zelená barva. Kvalitní textilie, kožená stélka, ohebná podešev. Skvělý dárek pro malé chlapce!

Velikost 35 / 9 let
28 29 30 31 32 33 34 35
  • Produkt není určen k prodeji.
Produkt je legálně licencován a prodáván se souhlasem vlastníků licenčních práv.

Minecraft papuče Borys B8 vel. 35

Minecraft Papuče Borys B8 ve velikosti 35 (9 let) jsou nejen stylovým doplňkem, ale také pohodlnými a praktickými obuvníky pro vaše děti. Tyto bačkory v černé, žluté a zelené kombinaci barev přinášejí nejen radost z oblíbené hry, ale také pohodlí pro každodenní nošení.

Vyrobeny z 100% textilie a vybaveny vkládací koženou stélkou a ohebnou podešví, tyto papuče jsou skvělým spojením komfortu a stylu. Jsou určeny pro chlapce ve věku 9 let, a proto jsou ideálním dárkem pro všechny mladé hráče Minecraft světa.

Díky suchému zipu jsou papuče snadno obuvatelné a vhodné pro každou situaci. Ať už jdou děti do školy, ven na hřiště nebo na výlety, tyto papuče budou jejich společníkem v každém kroku.

Nabídněte svým dětem radost z oblíbené hry a pohodlí pro nohy s Minecraft Papučemi Borys B8 vel. 35. Tyto papuče nejenže vypadají skvěle, ale také zajišťují maximální komfort a bezproblémové nošení. Učiňte kroky vašich dětí plné radosti a pohodlí s těmito pohodlnými a stylovými bačkory!