Tlapková Patrola batoh Friends modrý

Tlapková Patrola batoh Friends modrý

Je nám líto. Tento produkt je momentálně vyprodaný.

Nadčasový modrý batoh Tlapkové Patroly s dostatečným prostorem a praktickými kapsami. Ideální pro malé chlapce do školy i na výlety.

Doplněk Batohy
  • Produkt není určen k prodeji.
Produkt je legálně licencován a prodáván se souhlasem vlastníků licenčních práv.

Tlapková Patrola batoh Friends modrý

Tlapková Patrola batoh Friends modrý je skvělým společníkem pro malé dobrodruhy, kteří milují Tlapkovou Patrolu a chtějí mít své věci vždy po ruce. Tento batoh je nejen praktický, ale také stylový a plný detailů, které potěší jak malého nositele, tak i jeho rodiče.

Batoh je v krásné modré barvě, která z něj dělá okamžitě viditelný a atraktivní doplněk. Materiál je z 100% polyesteru, což zajišťuje odolnost a snadnou údržbu. Tento batoh je určen pro chlapce, kteří se chtějí cítit jako skuteční hrdinové z Tlapkové Patroly.

Rozměry batohu jsou 29 x 23 x 10 cm, což z něj dělá dostatečně prostorný, aby se do něj vešly všechny důležité věci pro školku nebo výlety. Batoh má jednu hlavní kapsu, takže je ideální pro ukládání a organizaci věcí.

Nastavitelné popruhy umožňují snadné přizpůsobení batohu podle potřeb a pohodlí malého nositele. Navíc batoh obsahuje reflexní prvky, které zvyšují viditelnost v podmínkách s nižší viditelností. Tlapková Patrola batoh Friends modrý je skvělým způsobem, jak udělat malým fanouškům Tlapkové Patroly radost a zároveň jim poskytnout praktický a stylový doplněk pro jejich každodenní dobrodružství.

Podobné produkty

Tlapková Patrola batoh Movie modrý

Tlapková Patrola batoh Movie modrý

297 Kč
Skladem
 Batohy