Minecraft pyžamo zeleno-šedé Steve 152

Minecraft pyžamo zeleno-šedé Steve 152

Je nám líto. Tento produkt je momentálně vyprodaný.

Pohodlné dětské pyžamo Minecraft s dlouhým rukávem a kalhoty o velikosti 152. Chlapecké pyžamo je vyrobeno z materiálu, kterým je bavlna a viskóza. Převládající barva pyžama je zelená a šedá.

Velikost 152 / 11-12 let
116 128 134 140 152
  • Produkt není určen k prodeji.
Produkt je legálně licencován a prodáván se souhlasem vlastníků licenčních práv.

Minecraft pyžamo zeleno-šedé Steve 152

Minecraft pyžamo zeleno-šedé Steve 152 je zde pro všechny, kteří touží udělat svým malým nadšencům Minecraftu velkou radost. Toto pyžamo s dlouhým rukávem je určeno pro chlapce ve věku 11-12 let s výškou 147 - 152 cm.

Kombinace zelené a šedé barvy na tomto pyžamu okamžitě evokuje atmosféru Minecraft světa. Design je inspirován oblíbenou postavou Steveho, což z tohoto pyžama dělá nejen pohodlnou a teplou volbu na noc, ale také stylový módní výrok.

Vrchní část pyžama je vyrobena z kvalitní 100% bavlny, což zaručuje příjemný pocit na pokožce. Spodní část je složena z 95% bavlny a 5% viskózy, což dodává pohodlí a volnost pohybu při spánku i odpočinku.

Minecraft pyžamo zeleno-šedé Steve 152 je skvělým způsobem, jak propojit oblíbenou hru s nočním odpočinkem. Toto pyžamo je ideálním dárkem pro malé hráče, kteří budou moci prožít své Minecraft dobrodružství i ve svých snech. Dopřejte svým dětem pohodlný a stylový spánek, který zahrnuje jejich oblíbený herní svět.