Minecraft papuče Borys B8 vel. 29

Minecraft papuče Borys B8 vel. 29

Je nám líto. Tento produkt je momentálně vyprodaný.

Minecraft papuče Borys B8, velikost 29. Černá, žlutá a zelená barva. Kvalitní textilie, kožená stélka, ohebná podešev. Skvělý dárek pro malé chlapce!

Velikost 29 / 5 let
28 29 30 31 32 33 34 35
  • Produkt není určen k prodeji.
Produkt je legálně licencován a prodáván se souhlasem vlastníků licenčních práv.

Minecraft papuče Borys B8 vel. 29

Přineste radost a pohodlí malým dobrodruhům s Minecraft Papučemi Borys B8 ve velikosti 29 (5 let). Tyto bačkory spojují praktičnost a styl, aby udělaly každý den nejen pohodlným, ale i zábavným pro vaše děti.

Barevná kombinace černé, žluté a zelené dodává papučím výrazný vzhled, který okamžitě upoutá pozornost. Materiál z 100% textilie je nejen příjemný na nohou, ale také odolný a trvanlivý, což zaručuje dlouhodobou spokojenost.

Tyto papuče Borys B8 jsou navrženy pro chlapce, kteří milují dobrodružství a zábavu. Vkládací kožená stélka přináší pohodlí a podporu noze, zatímco ohebná podešev umožňuje pohodlný pohyb.

Díky praktickému suchému zipu se papuče snadno obouvají a vyzouvají, což usnadňuje ranní a večerní rituály. Tyto papuče nejsou jen obuví, jsou to také společníci dobrodružství vašich dětí. Rozveselte je originálním a praktickým dárkem, který zajišťuje nejen pohodlí, ale i stylový vzhled.