Minecraft batoh Creeper

Minecraft batoh Creeper

Je nám líto. Tento produkt je momentálně vyprodaný.

Udělejte radost malým dobrodruhům s Minecraft batohem Creeper! Zelená barva, 100% polyester. Kvalitní materiál s polstrovanými popruhy, pro chlapce i dívky.

Doplněk Batohy
  • Produkt není určen k prodeji.
Produkt je legálně licencován a prodáván se souhlasem vlastníků licenčních práv.

Minecraft batoh Creeper

Minecraft batoh Creeper je neodolatelným způsobem, jak rozjasnit oči vašich dětí a zároveň jim poskytnout skvělý a praktický doplněk. Bez ohledu na to, zda jsou vaši nejmenší fanoušky Minecraftu nebo milovníci dobrodružství obecně, tento batoh je pro ně tím pravým.

Svěží zelená barva batohu navozuje vzrušení dobrodružství v Minecraft světě. Vyrobený z 100% polyesteru, tento batoh je odolný, spolehlivý a připravený čelit každé výzvě.

Rozměry batohu jsou 35x25x12 cm, což znamená, že je dostatečně prostorný pro všechny důležité věci. Polstrované popruhy zajišťují pohodlné nošení, ať už jdou vaše děti do školy, na výlet nebo na hru s přáteli.

Batoh disponuje jednou hlavní kapsou pro větší věci, jednou přední kapsou pro drobnosti a dvěma postranními kapsami pro různé potřeby. Jeho kvalitní provedení a pevný materiál z něj dělají skvělého společníka pro každý den.

Nechte vaše děti prozkoumávat svět Minecraftu s batohem Creeper na zádech. Tento batoh spojuje oblíbenou tematickou barvu a ikonický motiv Creepera s praktičností a pohodlím pro každý den. Buďte pro své malé dobrodruhy inspirací a dopřejte jim tento stylový a funkční doplněk.