Králíček Bing tričko Yummy tm. modré 98

Králíček Bing tričko Yummy tm. modré 98

Je nám líto. Tento produkt je momentálně vyprodaný.

Dětské tričko Králíček Bing s krátkým rukávem o velikosti 98. Chlapecké tričko je vyrobeno z materiálu, kterým je bavlna. Tričko z velké části zaplňuje barva modrá.

Velikost 98 / 2-3 roky
  • Produkt není určen k prodeji.
Produkt je legálně licencován a prodáván se souhlasem vlastníků licenčních práv.

Králíček Bing tričko Yummy tm. modré 98

Zamilujte se do úžasného Králíček Bing tričko Yummy tm. modré 98! Toto kouzelné tričko je skvělým způsobem, jak učinit vaše malé šťastnými a poskytnout jim pocit komfortu a stylu. Je to ideální volba pro všechny, kdo hledají jedinečný a atraktivní oblečení pro své malé.

Králíček Bing tričko je k dispozici ve velikosti 98, která je ideální pro děti ve věku 2-3 let s výškou 93 - 98 cm. Díky své univerzální velikosti je toto tričko dokonalým řešením pro rostoucí děti. Jemné a pružné materiály zaručují, že se vaše dítě bude vždy cítit pohodlně a svobodně.

Vynikající modrá barva trička přináší živý a veselý pocit, který odráží radost a energii dětí. Tričko je také zdobeno roztomilým obrázkem oblíbeného Králíčka Binga, který dodává oblečení jedinečný a atraktivní vzhled.

Toto tričko je vyrobené z 100% bavlny, což zaručuje maximální pohodlí a dlouhou životnost. Bavlněný materiál je prodyšný, měkký na dotek a velmi pohodlný pro každodenní nošení.

Králíček Bing tričko Yummy tm. modré 98 je určeno pro chlapce a je skvělým dárkem pro každou příležitost. Je to skvělý způsob, jak ukázat, jak moc si vážíte svých malých a jak se o ně staráte.